Leden

Wie fit is, voelt zich gelukkiger, kan beter omgaan met stress, werkdruk en tegenslag én presteert beter. Bij Het Sportlokaal weten wij dat. Bedrijven die hun medewerkers de mogelijkheid willen geven om fitter en gezonder door het leven te gaan, zijn bij ons aan het juiste adres. Wij bieden bedrijven verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de doelstelling van het bedrijf. Bedrijfsfitness op maat!

Ben je op zoek naar een structurele manier om de medewerkers gezamenlijk in beweging te krijgen, wil je graag eens op sportieve wijze een teambuilding organiseren, deelnemen met een bedrijven team aan een hardloopwedstrijd of wil je stimuleren dat de medewerkers werken aan hun gezondheid? Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Business in Het Sportlokaal of op locatie

Zie je het zitten om met de medewerkers op een vast moment bij ons te komen trainen onder begeleiding van een vaste trainer? Of train je liever op de eigen locatie of op een zelf gekozen plek? Wat ons betreft is er heel veel mogelijk.

Challenges

Meedoen met een bedrijven team aan een hardloopevenement of een obstakelrun biedt de kans om jouw bedrijf op positieve wijze te profileren. Het Sportlokaal kan jouw bedrijf ondersteunen om het team goed voor te bereiden op de deelname.  Dat kan eenmalig zijn of gedurende een bepaalde periode.

Teambuilding

Het samenwerkend vermogen verbeteren, het samen een succes boeken of het samen beleven van moeilijke momenten: dat kan allemaal gebeuren in de sport.  Bent je op zoek naar een teambuildingsactiviteit waarbij deze aspecten aan bod komen, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal