Leden

Ben jij klaar voor een gezonde lifestyle?

Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach van Het Sportlokaal die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Het BenFit-programma werkt aan een gezonde lifestyle met drie essentiële pijlers:

Eet

Tijdens het BenFit-programma, wat 12 weken duurt, ga je onder begeleiding van een persoonlijke coach aan de slag met je levensstijl. Je hebt wekelijks een gesprekje en je krijgt wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Het BenFit voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee-eten. Je zult merken dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om op gewicht te komen én te blijven. Het gaat erom dat je op de juiste momenten de juiste hoeveelheden eet, afgestemd op jouw lichaam.

BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet.

Beweeg

Bij een gezonde levensstijl hoort lichaamsbeweging. Als je bezig bent met BenFit, dan sport je drie keer in de week waardoor je conditie zal verbeteren en je verbranding omhoog zal gaan. Elke week merk je dat jouw lichaam fitter wordt en dat je meer energie krijgt. Je zult zoveel baat hebben bij het bewegen, dat je het niet meer wilt missen!

Relax

Het doel van BenFit is dat je een balans vindt waarbij je zorgt voor jouw lichaam en gezondheid terwijl je intens geniet van het leven. Tijd maken voor ontspanning levert daar ook een grote bijdrage aan. Je gaat bewust tijd maken voor jezelf en je gezondheid.

BenFit is meer dan alleen gewicht

Een oplossing voor iedereen die zich niet fit voelt, kampt met overgewicht en iedereen die niet (meer) tevreden is met zijn eigen lichaam, gevoel en gezondheid. Het BenFit-programma laat je niet alleen een tijdje anders eten, maar helpt je werken aan een gezonde levensstijl en gedragsverandering. Als je blijvend van je resultaat wilt blijven genieten, zul je je leven anders moeten gaan inrichten. Balans in eten, bewegen & relaxen.

Start vandaag nog met het BenFit voedings- & levensstijlprogramma en bouw aan je gezonde toekomst

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal