Leden

BODY in BALANCE is dè les die Body & Mind stimuleert. Dus ben jij druk, raast het leven aan je voorbij, kom dan eens in alle rust bewegen op heerlijke muziek. Even tijd voor jezelf! We buigen, stretchen en ademen door een serie Yoga, Tai Chi en Pilates bewegingen. Er zijn altijd opties als je net begint. De basis is; luister naar je lijf, werk binnen je eigen grenzen.

“Het gaat er niet om ergens goed in te zijn, het gaat erom goed voor jezelf te zijn!”

Yoga arnhem centrum / arnhem noord

Yoga, Tai Chi en Pilates

Bij alle oefeningen die tijdens de Body in Balance les worden gegeven gaat het om bewustwording en ontspanning; de balans tus­sen lichaam en geest. Je wordt meer lichaamsbewust, sterker en leniger en wanneer je de les verlaat zal je ervaren hoe kalm en gecentreerd je bent.

Het Sportlokaal

Terug naar die basis staat bij deze sportschool in Arnhem centraal. Geen rijen met cardio apparatuur waar je op wordt los gelaten met een fitness schema. Een sportschool zonder wellness, zonnehemel of dvd verhuur. Maar met bokszaktraining, hardlopen, functionele training (crossgym), een Workout of the Day, seniorenfit, pilates, yoga en spinning. Om te sporten dus. Niets meer en niets minder.

Kom langs bij Het Sportlokaal, word lid en maak kennis met Body in Balance Arnhem

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal