Leden

Pump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Een les wordt elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Waarom werkt Pump?

De effectiviteit van Pump zit in het Rep Effect, een formule die spieren vermoeit door gebruik van lichte gewichten en veel herhalingen. Hét geheim tot het ontwikkelen van strakke, atletische spieren. Met deze workout voor het hele lichaam verbrandt je tot wel 540 calorieën per les.

Hoe sterk moet ik zijn?

In een Pump workout zijn er drie opties voor alle niveaus. Als je nieuw bent, begin dan met zeer lichte gewichten (of zelfs alleen de bar). Doe misschien zelfs alleen de eerste vier of vijf nummers een paar keer per week. Je zult zien dat je kracht na een paar sessies toeneemt.[/vc_column_text]

Wat heb ik nodig voor een Pump les?

Tijdens de Pump training maak je gebruik van een bar met gewichtsschijven en een step. Zorg dat je comfortabele kleding draagt en ondersteunende schoenen. Breng daarnaast je eigen drinkflesje en een handdoek voor het zweten mee.

Kom langs bij Het Sportlokaal en maak kennis met Bodypump Arnhem

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal