Leden

Haal het maximale uit jezelf met bokszaktraining! Het is één van de meeste effectieve manieren om je conditie te verbeteren, spieren te trainen en vet te verbranden. Maar het allerbeste? Iedereen kan het. Dus het maakt niet uit of je al jarenlang een bokszak workout doet of dat je op zoek bent naar bokszaktraining voor beginners.

Hoe ziet zo’n training eruit? Je werkt onder begeleiding van een coach aan diverse stoot- en traptechnieken. Het is belangrijk om de juiste techniek aan te houden om de kans op blessures te verkleinen en het maximale uit je inspanning te halen.

Waarom bokszaktraining?

Tijdens de workout train je bijna al je spieren, maar vooral je bovenarmen (triceps), je schouders en je borstspieren profiteren van bokszaktraining. Met de juiste oefeningen verbeter je niet alleen je kracht, maar werk je ondertussen ook nog eens flink aan je conditie. Kortom, de bokszak biedt je een complete workout waarin je bovendien ook erg goed kunt afvallen.

Maar er is meer! Door constant om de zak heen te bewegen verbeter je ook je coördinatie en je core stability. Daarnaast perfectioneer je natuurlijk je boxing skills en leer je allerlei technieken die je kunt gebruiken als zelfverdediging. Bovendien kun je in een stevige bokszaktraining al je frustratie en stress kwijt. En dat is ook wel lekker!

Het Sportlokaal

Het Sportlokaal in Arnhem biedt dagelijks op verschillende tijdstippen een bokszaktraining aan. Hiermee plan je je workout altijd op een moment dat het jou uitkomt. We beschikken over ervaren trainers en coaches die je helpen met het correct uitvoeren van de oefeningen en die motiveren om nog nét dat stapje harder te gaan. Word lid, bekijk het rooster en schrijf je in bij één van onze trainingen!

Junior Bokszaktraining

Wij bieden ook Junior Bokszaktraining aan voor de leeftijdscategorie 12-16 jaar.

Tijdens deze training leer je de basistechnieken van (kick)boksen. De focus ligt op conditie en kracht, maar er is ook een stukje mentale training. Je wordt dus niet alleen fysiek sterker, maar je blijft je eigen grenzen verleggen. Dat heeft een positief effect op je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor een proefles!

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal