Leden

Bewust worden van het eigen lichaam? Tijdens de Calisthenics trainingen zorgen wij voor inzicht, juiste bewegingsmethodiek en progressie!

Het belangrijkste kenmerk van Calisthenics is dat er in principe geen apparatuur of losse gewichten worden gebruikt, maar enkel je lichaamsgewicht. De uitvoering van de oefeningen heeft een speels karakter en kenmerkend zijn de vloeiende overgang tussen oefeningen, het regelmatig wisselen van handpositie en het non-stopkarakter van een workout. Calisthenics is tegelijkertijd krachttraining en een cardiovasculaire workout en besteedt ook aandacht aan aspecten als balans, coördinatie en lenigheid.

Waarom Calisthenics?

Wat maakt deze trainingsmethode nu precies zo populair? Calisthenics is een goede methode om op een veelzijdige manier fit te worden en je hebt er helemaal niks voor nodig (behalve sportkleding).

Calisthenics ziet er spectaculair en misschien wat overweldigend uit, maar is ook zeker leuk en uitdagend voor beginners. Met deze sport verleg je al je grenzen, zowel fysiek als mentaal. Practice makes Perfect!

Calisthenics in Arnhem

Voor de beste Calisthenics lessen in Arnhem ga je naar Het Sportlokaal! Wij verzorgen groepslessen voor iedereen. Mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden. Voor beginners en gevorderden. Met persoonlijke aandacht en een flinke dosis enthousiasme laten we je kennismaken met verschillende technieken en zorgen we voor een stevige work out.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het rooster en boek een proefles!

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal