Leden

Ga terug naar de basis met fitness in Arnhem bij Het Sportlokaal! Bij de hippe, vintage sportschool draait het maar om één ding: sporten. Niets meer en niets minder. Je vindt er dus geen geavanceerde en moeilijke fitnessapparaten. Laat staan een zonnehemel of wellness faciliteiten. Nee, bij Het Sportlokaal fitness je met je eigen lichaamsgewicht en simpele, effectieve materialen.

We hebben wel een aantal cardio apparaten, maar voor de rest trainen we voornamelijk met materialen als halters, gewichten, kettlebells, ballen en andere ongecompliceerde benodigdheden. Daarnaast hebben we elke dag een nieuwe Workout of the Day. Om fitness in Arnhem uitdagend te houden. En uiteraard kun je bij de ervaren trainers terecht voor handige tips en adviezen!

Kom langs en probeer Het Sportlokaal uit!

Iedere dag geopend

Voor fitness in Arnhem kun je op ieder moment van de dag even binnenlopen bij Het Sportlokaal. Doordeweeks zijn we van half negen ’s ochtends tot tien uur ’s avonds geopend en kun je, eventueel onder deskundige begeleiding van een personal trainer, even helemaal tot het uiterste gaan. Daarna rust je lekker uit met een smoothie of een kopje thee in onze gezellige lounge.

fitness arnhem

Groepslessen

Het Sportlokaal verzorgt wekelijks ook allerlei groepslessen waarin je kennis kunt maken met verschillende takken van sporten en fitness in Arnhem. Je kunt hierbij denken aan spinning, bokszaktraining en crossgym, maar ook aan yoga en pilates. Met Seniorenfit bieden we de ouderen daarbij een kans om fit te blijven en tijdens de lessen Breakfit zorgen we voor beweging bij de kleintjes.

Fitness centrum Arnhem

Kortom, bij het Sportlokaal kun je elke dag terecht voor een stevige workout of voor een vrije sessie fitness in Arnhem. We zijn gevestigd aan  de Velperweg 27. Kom je ook kennismaken? Loop even binnen en ontdek de mogelijkheden of boek vrijblijvend een proefles en ervaar het zelf. Word nu lid en start snel met  fitnessen bij de vintage sportschool van Arnhem!

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal