Leden

Werk aan je fitheid en leer jezelf te verdedigen tijdens de lessen Krav Maga in Arnhem bij Het Sportlokaal! Krav Maga is een moderne methode voor zelfverdediging, waarbij je snel en effectief reageert op degene die je aanvalt. Je blijft er niet alleen fit van, maar ontwikkelt ook nog eens meer zelfvertrouwen, discipline en zelfbeheersing. En bovendien is het natuurlijk hartstikke leuk om te beoefenen!

Bij Het Sportlokaal in Arnhem verzorgen we groepslessen Krav Maga voor iedereen. Mannen, vrouwen, voor beginners & gevorderden. Met persoonlijke aandacht en een flinke dosis enthousiasme laten we je kennismaken met verschillende technieken en zorgen we voor een stevige work out.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het rooster, boek een proefles en maak kennis met Krav Maga in Arnhem!

krav maga arnhem

Krav Maga training

Krav Maga training is erg gevarieerd. Het leren en oefenen van de verschillende technieken vereist kracht, focus en conditie, maar ook een goede balans en coördinatie. En daar ga je samen met de onze instructeurs aan werken. We nemen uitgebreid de tijd om de stoot- en traptechnieken. Van basisbewegingen tot aan ingewikkelde combinaties. Geen training is hetzelfde.

Waarom Krav Maga?

Krav Maga zorgt er voor dat je sterker in je schoenen staat. In allerlei situaties. Bovendien ga je gemakkelijker om met dreigende situaties.  Maar het is natuurlijk ook gewoon een goede work out voor je conditie en voor je spieren. Tijdens de training werk je namelijk vooral aan je core stability, waardoor je minder blessuregevoelig wordt en meer kracht kunt uitoefenen.

Het Sportlokaal

Bij Het Sportlokaal trainen we voornamelijk in kleine groepen. Hierdoor geniet je van intensieve begeleiding van onze trainers en leer je van elkaar. We zijn gevestigd aan de Velperweg 27 in Arnhem. Vlakbij het centrum en gemakkelijk te bereiken. Kom gerust eens langs en ervaar Het Sportlokaal of word lid en ontdek Krav Maga in Arnhem!

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal