Leden

Kom in evenwicht en behaal een soepel lichaam met Pilates in Arnhem! De Pilatesmethode is een zachte en effectieve bewegingsvorm, waarbij het creëren van een sterk spiersysteem en een evenwichtig en soepel lichaam centraal staan. Je activeert spieren die je niet zoveel gebruikt en zorgt voor verlichting bij overbelaste spieren.

Pilates in Arnhem bij Het Sportlokaal is er voor iedereen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je een geoefende sporter bent of nog nooit gewichten hebt aangeraakt en natuurlijk of je man of vrouw bent. Zolang je maar wilt investeren in je lichaam komt het helemaal goed. En als je de basis eenmaal onder de knie hebt, raak je die niet zo snel meer kwijt.

Schrijf je in voor een proefles en ervaar het zelf!

Pilates lessen Arnhem

Het volgen van Pilates lessen geeft je meer spierkracht, meer flexibiliteit en meer controle over je lichaam.  Het is de ideale workout voor het trainen van je gewrichten, je buikspieren en je core stability. Daarnaast verlicht het eventuele rugpijn en verbetert je sportieve prestaties in het algemeen. Pilates in Arnhem draagt ook bij aan je longcapaciteit en zorgt voor een gezondere lichaamshouding.

Bij Pilates in Arnhem ligt de focus op techniek, veiligheid en heldere aanwijzingen voor optimale bewegingen. Je wordt constant uitgedaagd. Iedere les opnieuw. We zorgen voor leuke en afwisselende lessen, waarbij je iedere keer weer iets nieuws leert. Want met Pilates lessen stimuleer je niet alleen je spieren, maar ook je hersenen.

pilates arnhem

Het Sportlokaal

In de Pilates studio worden wekelijks lessen gegeven. De sessie duurt ongeveer drie kwartier, waarna je even helemaal tot rust kunt komen met een kopje thee in onze heerlijke lounge. Wil je zelf de kracht van Pilates ervaren? Maak kennis met de methode en boek een proefles! Of word lid en schrijf je in voor Pilates in Arnhem!

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal