Leden

Ervaar de kracht van Power Yoga in Arnhem! Power Yoga is een actieve les voor de sportieve yogi, die zich graag bezig houdt met het fysieke deel van yoga. De nadruk ligt op de oefeningen in plaats van op de spirituele kant van yoga. De kracht van deze variatie op de klassieke vormen is dat je spieren telkens op een andere manier gebruikt worden. Het resultaat hiervan is een fitter, sterker en leniger lijf.

Power Yoga helpt je niet alleen een balans te vinden in het dagelijks leven, maar ook in het sporten zelf. Het vormt de ideale brug tussen actieve vormen van sport als fitness en wat meer dynamische vormen van bewegen.

Power Yoga zelf ervaren? Boek een vrijblijvende proefles en kom kennismaken!

Waarom Het Sportlokaal

Bij Het Sportlokaal draait het om de essentie van sporten en bewegen. Geen moeilijke apparaten, dus. We geven groepslessen, zodat onze opgeleide trainers iedereen op een technisch verantwoorde manier kunnen laten sporten. We sporten daarom ook vaak in niet al te grote groepen, zodat we je voldoende persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Kortom, we laten je het beste uit jezelf halen.

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal