Leden

Small Group Training is voor iedereen die graag in groepsverband traint, maar toch de aandacht van een Personal Trainer wil.

Kracht, uithoudingsvermogen en een juiste lichaamshouding staan bij deze trainingen centraal. Er wordt hard gewerkt om een maximaal resultaat te behalen. Kortom;  een Small Group training is voor iedereen die iets extra’s wil als aanvulling op de reguliere trainingen en voor als je weinig tijd hebt, want je bent in 30 minuten klaar en hebt toch een volledige workout gehad. Kort maar zeer effectief is het motto!

Met deze training ervaar je de voordelen, de motivatie en coaching van een Personal Trainer, maar dan in een kleine groep van maximaal 6 personen. Het is een afwisselende training waarbij kracht en cardio centraal staan. 

Gezien de vele aanmeldingen voor de small group en endurance trainingen op maandagavond is het helaas niet mogelijk om beide trainingen achter elkaar te boeken. Er kan per dag dus maar 1 small group training per persoon worden gevolgd. Op deze manier krijgen ook andere leden de kans om kennis te maken / deel te nemen aan de lessen.

Nieuwsgierig geworden naar onze Small Group training?

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal