Leden

Wat is een sportmassage?

Een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

Waarom een sportmassage?

Sportmassages kunnen ook preventief gebruikt worden om blessures te voorkomen. Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage voor sneller herstel. Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt. Een sportmassage kan dus zowel preventief, pro-actief en reactief worden ingezet.

Sportmassage in combinatie met andere behandelmethodes

De sportmassage bij Het Sportlokaal is bedoeld voor zowel sporters als niet-sporters. Sportmassage bestaat uit diverse technieken en is een intensievere vorm van masseren. Het verminderen van verstijvingen en verhardingen in spieren werkt zowel herstellend als preventief. Ook kan sportmassage een aanvulling zijn op medische fitness, personal training of een fysiotherapeutisch behandeltraject.

Kosten

Voor een sportmassage bij Het Sportlokaal gelden onderstaande tarieven:

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken?

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal