Leden

Ervaar de rust en de kracht van Yin Yoga in Arnhem! Onze lessen gelden als een rustmomentje in het snelle hedendaagse leven waarin je de ene prikkel na de andere verwerkt. Yin yoga helpt je niet alleen een balans te vinden in het dagelijks leven, maar ook in het sporten zelf. Het vormt de ideale brug tussen actieve vormen van sport als fitness en wat meer dynamische vormen van bewegen.

Yin yoga is een ontspannen manier waarmee we het bindweefsel belasten. De houdingen zijn vooral bedoeld om het weefsel rond heupen, knieën, enkels, bekken en de wervelkolom te versoepelen en zo het lichaam flexibel te houden. Onze lessen yin yoga in Arnhem zijn in groepsverband, waarbij we persoonlijke aandacht besteden aan mensen met fysieke, energetische of mentale klachten.

Yin Yoga zelf ervaren? Boek een vrijblijvende proefles en kom kennismaken!

Yin Yoga Arnhem

Hoe werkt Yin Yoga?

In tegenstelling tot andere vormen van yoga, spreken we tijdens de lessen Yin Yoga spreken we vooral het bindweefsel aan door langer in één houding te blijven. Soms wel vijf minuten. Om het bindweefsel goed op te rekken moeten de omliggende spieren helemaal ontspannen. En dat maakt deze vorm juist zo enorm relaxed op te beoefenen!

Voordelen

Een sessie Yin Yoga verbetert de flexibiliteit in je gewrichten. Met name in je heupen, knieën en enkels. Je voelt je soepeler en meer beweeglijk. Bovendien verbeter je ook je bloedcirculatie en je uithoudingsvermogen. Bovendien verlaagt Yin Yoga de spanning in je lichaam, vermindert het stress en stimuleert het mindfulness en meditatie.

Waarom Het Sportlokaal

Bij Het Sportlokaal draait het om de essentie van sporten en bewegen. Geen moeilijke apparaten, dus. We geven groepslessen, zodat onze opgeleide trainers iedereen op een technisch verantwoorde manier kunnen laten sporten. We sporten daarom ook vaak in niet al te grote groepen, zodat we je voldoende persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Kortom, we laten je het beste uit jezelf halen.

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal