Leden

In deze lessen zal de deelnemer een mix van een aantal vecht- en verdedig sporten aangeboden krijgen. Hier zullen houdgrepen, stoten, trappen, verwurgingen, houdingen, eventuele dreigende situaties (scenario’s) en de de-escalatie methodes aangeboden worden.

De deelnemer wordt ten eerste bewust van zijn/haar eigen kunnen, krijgt meer zelfvertrouwen en zal mentaal én fysiek sterker worden. Daarnaast zal hij/zij zich bewuster worden van eventuele gevaren en/of dreigende situaties.

Trainer Doff Reemeeus heeft ervaring in judo, ju jitsu, worstelen, kickboksen, zelfverdediging en zijn ‘hoofdsport’ is Krav Maga. Tijdens de training kan je dus naast de verschillende vecht- én zelfverdedigings-technieken ook onderdelen van Krav Maga verwachten.

In deze lessen wordt ook ruimte geboden om actuele situaties te behandelen. Het is de bedoeling dat de deelnemers deze situaties voorleggen/vertellen. Dit zullen we dan klassikaal behandelen en daar mogelijke oplossingen voor zoeken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het rooster, boek een proefles en maak kennis met Zelfverdediging/vechttechniek in Arnhem!

Het Sportlokaal

Bij Het Sportlokaal in Arnhem verzorgen we groepslessen Zelfverdediging/vechttechniek voor iedereen. Mannen, vrouwen, voor beginners & gevorderden. Met persoonlijke aandacht en een flinke dosis enthousiasme laten we je kennismaken met verschillende technieken en zorgen we voor een stevige work out.

We trainen in kleine groepen waardoor je geniet van intensieve begeleiding van onze trainers en leert van elkaar. We zijn gevestigd aan de Velperweg 27 in Arnhem. Vlakbij het centrum en gemakkelijk te bereiken. Kom gerust eens langs en ervaar Het Sportlokaal in Arnhem!

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal