Leden

De drie belangrijkste B’s van je lichaam, namelijk Buik, Benen en Billen. Deze lichaamsdelen die voor veel vrouwen gebieden van onzekerheid zijn worden bij deze workout goed aangepakt! Door de combinatie van cardio- en krachtoefeningen verbrand je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam!

Tijdens een BBB workout zal je op een leuke manier werken aan kracht, balans, vitaliteit en conditie. De trainingen zijn zeer gevarieerd doordat er wisselend gebruik wordt gemaakt van lichaamsgewicht, weerstandsbanden en gewichten. Door het toevoegen van extra weerstand en gewicht krijg je meer uitdaging, word je sterker en zal ook je vetverbranding toenemen.

Tijdens de les besteden we aandacht aan:

  • Verbetering van de conditie
  • Spierversteviging van de B spier- groepen (buik, billen benen)
  • Sterkere botten
  • Vermindering lichaamsgewicht
  • Ontwikkelen van een soepele en sterke rug

Naast krachtoefeningen bestaat BBB ook uit cardio oefeningen. Deze oefeningen zullen zorgen voor een nog hogere verbranding. Door de variatie aan oefeningen en het kunnen bepalen van je eigen gewicht is BBB een zeer toegankelijke groepsles. Dus ben je jong of oud, een beginner of gevorderde, BBB is een groepsles voor iedereen!

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal