Leden

Verbrand honderden calorieën met Cycle in Arnhem bij Het Sportlokaal! Cycle training bestaat uit een fietsprogramma waarmee je op een effectieve manier je uithoudingsvermogen enorm verbetert, terwijl je geniet van een ritje op de fiets. Omdat je in één sessie tussen de 600 en 800 calorieën verbrandt, is Cycle één van de meest doeltreffende workouts om af te vallen.

Naast afvallen en het verbranden van calorieën versterk je ook nog eens je core stability. Met deze workout train je namelijk niet alleen je bovenbenen en kuiten, maar met de juiste houding  werk je ook nog eens aan bil- en buikspieren. Kortom, een complete training voor iedereen die zijn conditie wil verbeteren, die wilt afvallen of die een betere fietsprestatie wilt neer kunnen zetten.

Schrijf je in voor een proefles en ervaar het zelf!

Cycle lessen

Cycle lessen worden gegeven door een ervaren instructeur die je altijd motiveert om door te gaan en je grenzen te verleggen. Je kunt daarbij zelf bepalen hoe zwaar de training is met het zogenaamde ‘vliegwiel’. Met deze knop verhoog of verlaag je de weerstand, waardoor je zwaar of juist minder zwaar moet trappen. Op aanwijzing van de instructeur stel je de weerstand bij. Op deze manier sprint je naar de finish en beklim staand of zittend de steilste bergen. En dat allemaal vanuit ons cyclelokaal.

Virtueel trainen kan bij Het Sportlokaal natuurlijk ook, 7 dagen per week.

spinning in arnhem

Het Sportlokaal

Cycle lessen bij Het Sportlokaal kunnen door iedereen gevolgd worden. Of je nu voor de eerste keer op de fiets wilt gaan zitten of al een tijdje tot het uiterste gaat. Opzwepende muziek met dikke beats sleept  je gemakkelijk door de training heen. De lessen worden in principe een paar keer week gegeven, zodat je altijd je wekelijkse sportmomentje kunt beleven. Word lid, bekijk het rooster en schrijf je in voor de intensieve Cycle workout bij Het Sportlokaal! Verbrand die calorieën! Waar wacht je nog op?

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal