Leden

Kom Dru yoga in Arnhem ontdekken bij Het Sportlokaal en voel je weer fit en flexibel! Tijdens lessen zorg je voor meer kracht en verbeter je je balans. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Wekelijks één of meerdere uurtjes yoga houdt je lichaam flexibel en biedt daarnaast ook welkome ontspanning in het drukke leven. Kortom, een aanrader voor iedereen.

Dru yoga vindt zijn oorsprong in Hatha yoga. Het omvat klassieke yogahoudingen, ademhalingstechnieken, handgebaren, affirmaties en visualisaties en krachtige reeksen van houdingen die vloeiend en dynamisch uitgevoerd worden. Elke les wordt afgesloten met een (korte) meditatie. In Dru yoga komen alle bewegingen vanuit de rug; immers een gezonde rug is een gezond lichaam.

Nieuwsgierig? Boek een vrijblijvende proefles Dru yoga en kom langs bij Het Sportlokaal in Arnhem!

dru yoga

Hoe werkt Dru yoga?

Tijdens de lessen krijgen deelnemers gerichte aanwijzingen op ieders niveau, de les is dan ook voor iedereen toegankelijk. Het beoefenen van Dru yoga brengt je een soepeler & leniger lichaam wat doorwerkt op je geest. Het zorgt in eerste instantie voor een gezond lichaam met goed functionerende gewrichten, krachtige spieren, meer flexibiliteit en een betere bloedcirculatie. Het kan rug- en nekpijn verlichten en helpt bij de preventie van diverse aandoeningen. Daarnaast kun je je beter focussen en vermindert het eventuele stress aanzienlijk.

Waarom Het Sportlokaal

Bij Het Sportlokaal draait het om sporten. In zijn puurste vorm. Geen ongemakkelijke of zware apparaten, dus. Omdat we onze lessen in kleine groepen geven kunnen onze opgeleide trainers iedereen technisch verantwoord laten bewegen. Met genoeg persoonlijke aandacht en fijne instructies. Kortom, we halen het beste uit jezelf.

Kom langs bij Het Sportlokaal, word lid en maak kennis met Dru yoga of boek een vrijblijvende proefles.

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal