Leden

We werken aan het verbeteren van je conditie met een goede cardiotraining, welke zorgt voor betere zuurstofopname en doorbloeding. Centraal staan roeien, fietsen, skiën en krachttraining met lichaamsgewicht.

Om ervoor te zorgen dat je lichaam aan inspanning gewend raakt, kun je aan conditietraining doen. Dat vraagt om een specifieke vorm van bewegen, waar je conditie mee opbouwt. Onze Endurance training is voor iedereen die iets extra’s wil als aanvulling op de reguliere trainingen en voor als je weinig tijd hebt, want je bent in 30 minuten klaar en hebt toch een volledige workout gehad. Kort maar zeer effectief is het motto!

De Endurance lessen vinden plaats in de small group trainingsruimte.

Met deze training ervaar je de voordelen, de motivatie en coaching van een Personal Trainer, maar dan in een kleine groep van maximaal 6 personen. Het is een afwisselende training waarbij kracht en cardio centraal staan. 

Gezien de vele aanmeldingen voor de small group en endurance trainingen op maandagavond is het helaas niet mogelijk om beide trainingen achter elkaar te boeken. Er kan per dag 1 small group training per persoon worden gevolgd. Op deze manier krijgen ook andere leden de kans om kennis te maken / deel te nemen aan de lessen.

Nieuwsgierig geworden naar de Endurance training?

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal