Leden

Kom Hatha Yoga in Arnhem ontdekken bij Het Sportlokaal en voel je weer fit en flexibel! Tijdens lessen zorg je voor meer kracht en verbeter je je balans. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Wekelijks één of meerdere uurtjes yoga houdt je lichaam flexibel en biedt daarnaast ook welkome ontspanning in het drukke leven. Kortom, een aanrader voor iedereen.

Hatha yoga is een fysieke vorm van yoga, waarbij de focus ligt op de diverse houdingen en je ademhaling.  Het is vooral bedoeld om de spieren in je lichaam te versoepelen en te versterken, waardoor het een populaire stijl is in menig sportschool. Onze lessen hatha yoga in Arnhem geven we in kleine groepen, zodat je genoeg persoonlijke aandacht en instructies krijgt voor een optimale sessie.

Nieuwsgierig? Boek een vrijblijvende proefles hatha yoga en kom langs bij Het Sportlokaal in Arnhem!

Hoe werkt Hatha Yoga?

Tijdens de lessen hatha yoga neem je meerdere houdingen en poses aan waarmee je allerlei spieren rekt en versterkt. Deze oefeningen houd je, afhankelijk van je niveau, kort of juist wat langer vast. En dat terwijl je je bewust bent van je ademhaling. Op deze manier werk je niet alleen aan je spieren, maar ook aan de balans tussen je lichaam en geest.

Voordelen

Hatha yoga zorgt in eerste instantie voor een gezond lichaam. Met goed functionerende gewrichten, krachtige spieren, meer flexibiliteit en een betere bloedcirculatie. Het kan verlicht rug- en nekpijn en helpt bij de preventie van diverse aandoeningen. Daarnaast kun je je beter focussen en vermindert het eventuele stress aanzienlijk.

Waarom Het Sportlokaal

Bij Het Sportlokaal draait het om sporten. In zijn puurste vorm. Geen ongemakkelijke of zware apparaten, dus. Omdat we onze lessen in kleine groepen geven kunnen onze opgeleide trainers iedereen technisch verantwoord laten bewegen. Met genoeg persoonlijke aandacht en fijne instructies. Kortom, we halen het beste uit jezelf.

Kom langs bij Het Sportlokaal, word lid en maak kennis met Hatha Yoga of boek een vrijblijvende proefles.

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal