Leden

STRONG by Zumba is een combinatie tussen HIIT (High – intensity interval training) en krachttraining met eigen lichaamsgewicht. De workout wordt begeleid door opzwepende en pittige muziek.

De oefeningen (waaronder burpees, planking, jumping jacks en opdrukken), worden gesynchroniseerd met de muziek en het tempo van de muziek bepaald de intensiteit. Dankzij deze combinatie verleg je je grenzen, behaal je je fitnessdoelen sneller en verbrand je veel calorieën.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor een proefles!

Wat is een typische STRONG By Zumba les?

Om je spieren op te warmen en blessures te voorkomen, wordt er altijd gestart met een warming-up. Na deze warming-up kunnen de vesten/truien uit en gaat het echte werk beginnen. Afwisselende fitnessoefeningen komen voorbij, zodat je aan jouw conditie, uithoudingsvermogen en kracht werkt. Verder bouw je spieren op, waardoor er calorieën worden verbrand.

De oefeningen worden voornamelijk gedaan met je eigen lichaamskracht- en gewicht. Door de hoge intensiteit van de intervallen zal het lichaam na de training nog lang calorieën verbranden. Hierdoor is STRONG by Zumba dé ideale les als je snel resultaat wilt behalen.

De les wordt gegeven door een gecertificeerde instructeur, die ervoor zorgt dat jij het maximale uit je workout haalt.

Let op: STRONG by Zumba is geen dansprogramma!

zumba strong

Het Sportlokaal

Het Sportlokaal biedt wekelijks op donderdag een STRONG By Zumba les aan. Heerlijk fit richting het weekend! Onze ervaren trainers en coaches helpen je met het correct uitvoeren van de oefeningen en motiveren je om nog nét dat stapje harder te gaan. Word lid, bekijk het rooster en schrijf je in bij één van onze trainingen!

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal