Leden

Ervaar de rust en de kracht van Yin Yang Yoga in Arnhem! Yin Yang Yoga helpt je niet alleen een balans te vinden in het dagelijks leven, maar ook in het sporten zelf. Het vormt de ideale brug tussen actieve vormen van sport als fitness en wat meer dynamische vormen van bewegen.

Yin Yang kenmerkt zich door het afwisselen van krachtige met versoepelende yogahoudingen. Tijdens de les zoeken we bewust de versnelling op om vervolgens weer te vertragen. Hierdoor wordt je en fysiek uitgedaagd en komt je geest tot rust. Het Yang gedeelte is actiever en wordt er vooral gewerkt met spierkracht. We blijven ongeveer vijf ademhalingen in iedere houding.

Het Yin gedeelte focust zich voornamelijk op zittende houdingen. Ook tijdens het Yin gedeelte houden we de houdingen wat langer vast (3 tot 5 minuten), waarbij we proberen de spieren zo veel mogelijk te ontspannen wat zorgt voor het versoepelen van bindweefsel en gewrichten.

Yin Yang Yoga zelf ervaren? Boek een vrijblijvende proefles en kom kennismaken!

Waarom Het Sportlokaal

Bij Het Sportlokaal draait het om de essentie van sporten en bewegen. Geen moeilijke apparaten, dus. We geven groepslessen, zodat onze opgeleide trainers iedereen op een technisch verantwoorde manier kunnen laten sporten. We sporten daarom ook vaak in niet al te grote groepen, zodat we je voldoende persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Kortom, we laten je het beste uit jezelf halen.

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal