Leden

Maak kennis met de kracht van Yoga in Arnhem! Bij Het Sportlokaal in Arnhem geven we verschillende soorten yogalessen: hatha yoga, vinyasa yoga en yin yoga. Je volgt de lessen in een kleine groep, zodat je gegarandeerd persoonlijke aandacht krijgt van de docent. Samen met anderen zorg je voor een gezonder lichaam. En geest, natuurlijk. Want yoga in Arnhem werkt ook nog eens hartstikke ontspannend. En dat is ook wel lekker!

Boek snel een proefles of lees verder en laat je inspireren door hatha, vinyasa of yin yoga!

hatha yoga arnhem

Hatha Yoga

Bij hatha yoga houd je je lichaam in allerlei posities en houdingen. We focussen ons op het rekken en strekken van je spieren, terwijl je je ook bewust bent van je ademhaling. Hatha yoga zorgt daarmee voor een betere bloedcirculatie, soepelere spieren en vooral voor meer kracht. Bovendien verlicht het rug- en nekpijn en draagt het bij aan de preventie van toekomstige aandoeningen.  Hatha yoga is daarom erg populair en nagenoeg geschikt voor iedereen. Ongeacht niveau.

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is een fysieke vorm van yoga, waarbij de focus ligt op de diverse houdingen en je ademhaling. Het dynamische karakter zorgt ervoor dat een Vinyasa les al snel uitdagend kan worden. Het is vooral bedoeld om de spieren in je lichaam te versoepelen en te versterken.

Yin Yoga Arnhem

Yin Yoga

Tijdens de lessen yin yoga ligt de nadruk op het bindweefsel. De oefeningen en houdingen versoepelen het weefsel rond de heupen, knieën, enkels, bekken en je wervelkolom. Na een sessie voel je je flexibeler en meer beweeglijk. Yin yoga wordt vrij passief uitgevoerd. Met minder spierspanning, dus. Het stimuleert daardoor meer innerlijke rust en daarmee is yin yoga uitermate geschikt voor mensen die de drukte van het dagelijks leven even willen ontvluchten.

Yoga arnhem centrum / arnhem noord

Yoga Arnhem Centrum / Arnhem Noord

Het Sportlokaal bevindt zich in Arnhem Noord, op de Velperweg. Dichtbij Arnhem Centrum dus. We beschikken over ervaren en enthousiaste yoga instructeurs, die je week in week uit voorzien van rustgevende lessen. Daarnaast heeft onze sportschool een lounge waar je na de yoga oefeningen even lekker bij kunt kletsen en genieten van een kop thee.

Alle ingrediënten voor een ontspannende sessie zijn aanwezig. Ook yogamatjes, dus je hoeft alleen zelf een handdoekje mee te nemen.

Wil jij ook werken aan je houding, je ademhaling en het versoepelen en versterken van je spieren? En je bewust worden van de verbinding tussen lichaam en geest? Word dan nu lid en schrijf je in voor onze yogalessen!

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal