Leden

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness-programma die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat er een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. En voor de beste Zumba lessen in Arnhem ga je naar Het Sportlokaal!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor een proefles!

Wat is een typische Zumba les?

Binnen Zumba wordt er gebruik gemaakt van de aerobic and interval training-methode. Hierdoor wordt de calorieverbranding verhoogd en kun je maar liefst 1000 calorieën per les verbranden! Al is dit natuurlijk wel afhankelijk van het fitnessniveau, de intensiteit van de les en hoe bekend je bent met de dansbewegingen.

Tijdens Zumba krijg je een goede controle over je buik-, rug- en beenspieren. Verder word je uithoudingsvermogen beter, word je flexibeler en bevorder je de coördinatie tussen je verschillende lichaamsdelen! Daarnaast is de combinatie dansen en muziek goed voor je geestelijke balans. Het is dus het ultieme middel om je stressbestendig te maken.

Iedereen kan met Zumba mee doen. De pasjes zijn gemakkelijk te volgen en naarmate je oefent, ga je de pasjes ook steeds beter beheersen.

zumba strong

Het Sportlokaal

Onze ervaren trainers en coaches helpen je met het correct uitvoeren van de oefeningen en motiveren je om nog nét dat stapje harder te gaan. Word lid, bekijk het rooster en schrijf je in bij één van onze trainingen!

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal