Leden

Wie fit is, voelt zich gelukkiger, kan beter omgaan met stress, werkdruk en tegenslag én presteert beter. Wij bij Het Sportlokaal weten dat en willen bedrijven die hun medewerkers de mogelijkheid willen geven om fitter en gezonder door het leven te gaan, graag helpen.

Wij bieden bedrijven verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de doelstelling van het bedrijf.

Bent u op zoek naar een structurele manier om uw medewerkers gezamenlijk in beweging te krijgen, wilt u graag eens op sportieve wijze een teambuilding organiseren, deelnemen met een bedrijventeam aan een hardloopwedstrijd en u daar goed op voorbereiden of wilt u stimuleren dat uw medewerkers werken aan hun gezondheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Business in Het Sportlokaal of op locatie

Ziet u het zitten om met uw medewerkers op een vast moment bij ons te komen trainen onder begeleiding van een vaste trainer? Of traint u liever op uw eigen locatie of op een door u gekozen plek? Dan horen wij dat graag  en wij bespreken met u graag de mogelijkheden.

Challenges

Meedoen met een bedrijventeam aan een hardloopevenement of een obstakelrun biedt u de kans om uw bedrijf op positieve wijze te profileren. Het Sportlokaal kan uw bedrijf ondersteunen om uw team goed voor te bereiden op de deelname.  Dat kan eenmalig zijn of gedurende een bepaalde periode. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Teambuilding

Het samenwerkend vermogen verbeteren, het samen een succes boeken of het samen beleven van moeilijke momenten: dat kan allemaal gebeuren in de sport.  Bent u op zoek naar een teambuildingsactiviteit waarbij deze aspecten aan bod komen, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal