Leden

Op zoek naar een PT in Arnhem? Ga aan de slag met een personal trainer en ontdek de kracht van een training afgestemd op jouw wensen en doelen!

We zijn van mening dat je gezond en fit voelen één van de belangrijkste dingen in het leven is. Wie lekker in zijn vel zit, is namelijk in alles succesvoller en kan meer genieten. De personal trainer in Arnhem van Het Sportlokaal geeft je dat extra duwtje in de rug, zodat ook jij je beter gaat voelen!

Onze personal trainers hebben veel ervaring met specifieke vragen en wensen. Bijvoorbeeld voor mensen met een blessure, sporters die de motivatie moeilijk kunnen opbrengen, niet zonder begeleiding willen sporten of niet weten waar ze moeten beginnen.

Heb jij personal training nodig?

De personal trainer zal samen met jou een doel stellen en zorgt voor motivatie om je schema vol te houden en om je doelen te bereiken.

Daarnaast zorgt de trainer voor een workout op maat. Bovendien ben je gegarandeerd van variatie in de trainingen, waardoor ze tot het einde motiverend en spannend blijven. Met de instructies van je personal trainer weet je zeker dat de oefeningen efficiënt en goed uitvoert, waardoor je het maximale uit je workout kunt halen.

Kortom, voor de beste PT in Arnhem ga je naar Het Sportlokaal!

Kosten

Wat kost een personal trainer bij Het Sportlokaal? Voor een workout onder begeleiding van een personal trainer gelden onderstaande tarieven:

  • Losse sessie:  €55,-
  • 5 trainingen: € 250,-
  • 10 trainingen: € 495,-

Onze trainers werken ook op locatie. Bijvoorbeeld in de buurt van je werk of ergens lekker buiten. Neem contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden.

Personal Trainers:

Behalve personal training bieden wij ook small group trainingen

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal