Leden

Maak kennis met 55+ crossgym: het sporten voor senioren in Arnhem! Met de wekelijkse sessies bij Het Sportlokaal blijft u onder deskundige begeleiding fit en voelt u zich langer jong.

Tijdens de 55+ crossgym werkt u aan uw conditie, uithoudingsvermogen en lenigheid. De les wordt gestart met een goede warming up gevolgd door een kracht- en conditie­training. Een gedegen cooling down voorkomt vervolgens blessures en bevordert het herstel.

Boek een proefles en ervaar het zelf!

Waarom sporten en bewegen goed is voor senioren

Iedereen weet wel dat sporten goed is voor de mens. En zeker wanneer u op leeftijd raakt. Door regelmatig te bewegen voelt u zich fitter en heeft u meer energie. Maar niet alleen uw spieren en gewrichten blijven zo stevig en soepel, u wordt ook gezonder in het algemeen. Sporten verbetert namelijk uw weerstand aanzienlijk, waardoor de kans op eventuele ziektes afneemt.

Daarnaast helpt 55+ crossgym om stress kwijt te raken, stimuleert het de stofwisseling en verbetert het uw balans. Zowel lichamelijk als mentaal. U zult merken dat uw humeur verbetert, dat u zich langer kunt concentreren en dat u dingen makkelijker kunt onthouden. Bovendien kunt u door regelmatig te sporten langer genieten van de dingen die u het liefste doet.

sporten voor ouderen

55+ crossgym

Het Sportlokaal verzorgt wekelijks sporten voor senioren. De groepslessen zijn gefocust op het soepel houden van spieren en gewrichten en het verbeteren van uw lenigheid en conditie. De les wordt gestart met een goede warming up, waarna het kerngedeelte telkens varieert. Van boksen tot fietsen.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom langs bij Het Sportlokaal, word lid en schrijf u in voor de groepslessen!

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal