Leden

Voor de beste Kids lessen ga je naar Het Sportlokaal!

Het Sportlokaal in Arnhem biedt kinderen dé mogelijkheid om fitter en gezonder te leven onder deskundige begeleiding.

Kidsfit

Tijdens Kidsfit zullen kinderen op verschillende vlakken worden uitgedaagd. De focus ligt deels op het spel-element, maar ook op kracht, conditie en weerbaarheid. In de trainingen komen elementen van boksen, crossgym, bootcamp en zelfverdediging aan bod.

Kidsfit, voor kinderen van 6-12 jaar, is er elke woensdag om 16.00 uur

Junior Bokszaktraining

Bokszaktraining is één van de meeste effectieve manieren om je conditie te verbeteren, spieren te trainen en vet te verbranden. Tijdens deze training leer je de basistechnieken van (kick)boksen. De focus ligt op conditie en kracht, maar er is ook een stukje mentale training. Je wordt dus niet alleen fysiek sterker, maar je blijft je eigen grenzen verleggen. Dat heeft een positief effect op je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Junior Bokszaktraining, voor kinderen van 12-16 jaar, is er elke woensdag om 17.00 uur

Kids Kickboksen

Sporten is goed voor je kind, maar Kids Kickboksen gaat nog een stapje verder. De discipline in de training leert ze goed op te letten en daar hebben ze baat bij op school en in het latere leven. Ze leren respect te hebben voor elkaar, ze verbeteren het reactievermogen, worden sterker, weerbaarder en leniger en het is natuurlijk ook gewoon een heerlijke uitlaatklep.

Kids Kickboksen, voor kinderen van 12-16 jaar, is er elke dinsdag om 16.00 uur

Kids Calisthenics

Calisthenics ziet er spectaculair en misschien wat overweldigend uit, maar is ook zeker leuk en uitdagend voor beginners. Het belangrijkste kenmerk van Kids Calisthenics is dat er in principe geen apparatuur of losse gewichten worden gebruikt, maar enkel je lichaamsgewicht. Met persoonlijke aandacht en een flinke dosis enthousiasme laten we je kennismaken met verschillende technieken en zorgen we voor een stevige work out.

Kidsfit Calisthenics, voor kinderen van 12-16, is er elke vrijdag om 16.15 uur

Iedereen kan het!

De Kids lessen bij Het Sportlokaal zijn altijd een superleuke workout voor jongens én meisjes. Maar het allerbeste? Iedereen kan het!

Inschrijven op de trainingen kan met een speciaal Kids abonnement.

Boek een proefles en laat jouw kind het zelf ervaren!

Kidsfit

Waarom Het Sportlokaal?

Bij Het Sportlokaal draait alles om de basics. Terug naar de tijd waarin sporten nog simpel was, je vindt er geen ingewikkelde apparaten. Een plek om te sporten dus, niets meer en niets minder. Al kun je natuurlijk wel even bijkomen met een gezonde smoothie in onze hippe lounge. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom langs bij Het Sportlokaal en schrijf uw kids in voor de gezellige groepslessen!

Kijk voor het actuele lesaanbod in het rooster.

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal