Leden

Voor de beste junior lessen ga je naar Het Sportlokaal!

Het Sportlokaal in Arnhem biedt kinderen dé mogelijkheid om fitter en gezonder te leven onder deskundige begeleiding.

Junior Bokszaktraining

Bokszaktraining is één van de meeste effectieve manieren om je conditie te verbeteren, spieren te trainen en vet te verbranden. Tijdens deze training leer je de basistechnieken van (kick)boksen. De focus ligt op conditie en kracht, maar er is ook een stukje mentale training. Je wordt dus niet alleen fysiek sterker, maar je blijft je eigen grenzen verleggen. Dat heeft een positief effect op je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Junior Bokszaktraining is er voor kinderen van 10 tot 15 jaar.

Junior Crossgym

Tijdens Junior Crossgym word je op verschillende vlakken uitgedaagd. De focus ligt deels op het spel-element, maar ook op kracht, conditie en weerbaarheid. In de trainingen komen elementen van boksen, crossgym, bootcamp en zelfverdediging aan bod.

Junior Crossgym is er voor kinderen van 6 tot 15 jaar.

Junior Kickboksen

Sporten is goed voor je, maar Junior Kickboksen gaat nog een stapje verder. De discipline in de training leert je goed op te letten en daar heb je baat bij op school en in het latere leven. Je leert respect te hebben voor elkaar, verbetert het reactievermogen, wordt sterker, weerbaarder en leniger en het is natuurlijk ook gewoon een heerlijke uitlaatklep.

Junior Kickboksen is er voor kinderen van 10 tot 15 jaar.

Iedereen kan het!

De Kids lessen bij Het Sportlokaal zijn altijd een superleuke workout voor jongens én meisjes. Maar het allerbeste? Iedereen kan het!

Inschrijven op de trainingen kan met een speciaal Kids abonnement of met een strippenkaart.

Boek een proefles en laat jouw kind het zelf ervaren!

Kidsfit

Waarom Het Sportlokaal?

Bij Het Sportlokaal draait alles om de basics. Terug naar de tijd waarin sporten nog simpel was, je vindt er geen ingewikkelde apparaten. Een plek om te sporten dus, niets meer en niets minder. Al kun je natuurlijk wel even bijkomen met een gezonde smoothie in onze hippe lounge. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom langs bij Het Sportlokaal en schrijf uw kids in voor de gezellige groepslessen!

Kijk voor het actuele lesaanbod in het rooster.

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal