Leden

Crossgym is een training waarin weightlifting, endurance en fitness wordt gecombineerd in een gevarieerde circuittraining. We gaan helemaal back to basic en voorzien we je van een intense workout. Met oldschool trainingsoefeningen als het werken met halters, olympische stangen, kettlebells en natuurlijk je eigen lichaam (lees: opdrukken, duwen, tillen trekken en springen) pakken we al je spiergroepen aan en verbeteren we zowel je kracht als je uithoudingsvermogen.

In deze Crossgymlessen bieden we je een functionele manier van trainen, waarbij de focus ligt op de intensiteit. We houden je hartslag gedurende de hele workout hoog, waardoor je al snel verbeteringen merkt op het gebied van cardio. Daarbij trainen we bovendien je kracht op een leuke en pure manier. Kortom, met Crossgym ben je in no time fit.

Meer weten? Schrijf je in voor een proefles!

indoor bootcamp

Lesrooster

Het Sportlokaal in Arnhem biedt groepslessen aan waarbij je in kleine, overzichtelijke groepen lekker aan de gang kunt gaan. Onder begeleiding van een personal coach of trainer kun je bijna elke ochtend en avond terecht voor een stevige crossgym sessie, zodat je iedere dag even aan jezelf kunt blijven werken. En dat is wel zo fijn.

Onze enthousiaste personal trainers en coaches begeleiden de lessen en voorzien je van praktische tips en adviezen, zodat je het maximale uit je inspanning haalt. Ze inspireren je om tot het randje te gaan en je grenzen te verleggen. Bekijk het lesrooster, schrijf je in en ervaar het zelf!

Waarom Het Sportlokaal?

Bij Het Sportlokaal draait alles om de basics. Terug naar de tijd waarin sporten nog simpel was. Je vindt er dus geen ingewikkelde apparaten of wellness center. Al kun je natuurlijk wel even bijkomen met een gezonde smoothie in onze hippe lounge.  Kom langs, word lid en maak kennis met crossgym, een nieuwe mogelijkheid voor Bootcamp in Arnhem, maar dan net even anders!

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal