Leden

Ga aan de slag met een personal trainer in Arnhem en ontdek de kracht van een training afgesteld op jouw wensen en doelen! We zijn van mening dat je gezond en fit voelen één van de belangrijkste dingen in het leven is. Wie lekker in zijn vel zit, is namelijk in alles succesvoller en kan meer genieten. De personal trainer in Arnhem van Het Sportlokaal geeft je dat extra duwtje in de rug, zodat ook jij je beter gaat voelen!

Onze coaches hebben ervaring met een hele hoop verschillende soorten mensen. Mensen die een ongezonde leefstijl hebben, willen afvallen en zich fitter willen voelen, bijvoorbeeld. Maar ook mensen die de motivatie moeilijk kunnen opbrengen, niet alleen willen sporten of niet weten waar ze moeten beginnen.

Waarom een personal coach?

De personal trainer in Arnhem is niet alleen dicht bij huis, maar je bereikt er ook meer mee. Hij zorgt in eerste instantie namelijk voor motivatie. Motivatie om je schema vol te houden en om je doelen te bereiken. Wat die ook mogen zijn. Maar ook merken we dat je met een persoonlijke coach toch minder vaak een training over slaat. Je hebt immers een verantwoordelijkheid. Naar jezelf en naar je trainer.

Daarnaast zorgt-ie voor een persoonlijke workout. Dat houdt in dat het schema en de oefeningen afgesteld worden op jouw wensen en doelen. Bovendien ben je gegarandeerd van variatie in de trainingen, waardoor ze tot het einde motiverend en spannend blijven. En met de instructies van je personal coach doe je je oefeningen ook nog eens uiterst efficiënt, waardoor je het maximale uit je workout kunt halen.

personal trainer in arnhem

Kosten van een personal trainer in Arnhem

Wat kost een personal trainer bij Het Sportlokaal? Voor een workout onder begeleiding van een personal coach gelden onderstaande tarieven:

  • Losse sessie:  €55,-
  • 5 trainingen: € 250,-
  • 10 trainingen: € 495,-

Onze begeleiders werken ook op locatie. Bijvoorbeeld in de buurt van je werk of ergens lekker buiten. Neem contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden en om je wensen te bespreken.

Personal Trainers:

Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal