Leden
John Willems
Gas er op en gaan!
In mijn zwaarste periode qua lichaamsgewicht ben ik op een punt gekomen dat ik echt aan mijn lichaam moest gaan werken. Ik ben begonnen Met kickboksen, spinning en Bootcamp. Wow! wat ging ik mij beter voelen. Sporten is mijn verslaving geworden. Kilo’s vlogen er af en ik ging mij super voelen. Mijn nieuwe motto: “GAS ER OP EN GAAN!!”
Nadat er eens een uitval was van een trainer bij de Bootcamp werd mij gevraagd om deze te verzorgen. Met knikkende knieën stond ik op het veld voor 25 personen die afgebeuld wilden worden. Dit smaakte naar meer en ik mocht steeds meer trainingen geven. Ik heb toen besloten om een opleiding te gaan volgen en ben via de aalo sportopleiding een opleiding gestart. Zo kreeg ik kennis van het lichaam, spieren, pezen enz! Een half jaar gebuffeld en uiteindelijk het diploma behaald.
Daarna kreeg ik de uitdaging  bij Het Sportlokaal om bokszaktrainingen te gaan verzorgen, een toffe uitdaging, waar ik mij vol voor in ging zetten.  Nu 3 jaar verder bij Het Sportlokaal  ben ik trots op het geen wat ik doe. Jullie sporters helemaal tot uiterste brengen en zorgen dat jullie met een voldaan en blij gevoel Het Sportlokaal kunnen verlaten. Of ik nu de bokszaktraining, spinning, flow boksen of Bootcamp training geef het maakt niet uit, ik als stuiterbal “mascotte” van HET SPORTLOKAAL zeg altijd maar één ding :
GAS ER OP EN GAAN!!
Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal