Leden
Sandra Gosselink
Ieder van jullie help ik graag net dat stapje verder.
Mijn naam is Sandra Gosselink en ik woon sinds begin 2019 in Velp. Hiervoor was ik wonend in Wamel, een klein pittoresk dorpje in het land van Maas en Waal. Daar was ik op sport gebied heel actief binnen het kickboksen, de bokszaktrainingen en groepslessen in sportscholen. Sinds mijn nieuwe plek, hier in Velp/Arnhem, wil ik opnieuw een ieder hierin meenemen, Het Sportlokaal heeft mij die prachtige kans gegeven.
Mijn passie voor sport staat op een gedeelde eerste plek met mijn liefde voor de kunsten en overdracht hiervan. Zo ben ik dan ook lerende tot docent beeldende kunst. In al deze liefde, passie en overdracht wordt ik vooral heel gelukkig van het meenemen van de ander, van jullie!
Jullie kunnen me als trainer vinden bij de bokszaktrainingen om de zondag en ik ben invaller voor de lessen Combat en Pump. Daarbij zullen jullie me ook zien achter de balie/bar waar ik met alle liefde en plezier (technische) vragen beantwoord of tips geef om in je volgende training de lat nóg iets hoger te kunnen leggen.
In mijn lessen en daar buiten hoop ik jullie te kunnen motiveren met mijn coachende enthousiasme. Heb je een streven, doel, uitdaging of aandachtspunt voor jezelf en wil je hier een extra paar ogen en wat motivatie bij, laat het me weten. Ieder van jullie help ik graag net dat stapje verder.
Het Sportlokaal ervaren? Boek een proefles
Het Sportlokaal